06 July 2009

-Khidmat Komuniti Perdana- minds '09

Bersempena dengan MINDS '09, satu program terakhir bersama masyarakat telah dilaksanakan..seyesli..besshhh...khidmat komuniti perdana ni dijalankan pada 4 JULAI..saya telah ditempatkan di Felda Lepar Hilir 3..

Inilah kali pertama saya masuk F
elda..tengok keadaan dan suasana kampung..uishh..teruja sangat2..rombongan kami ke sana sepatutnya untuk gotong-royong,namun penduduk di sana lebih bersemangat untuk menjamu kami dengan pesta durian dan rambutan..bertuah betol!!!

Group saya juga bertuah kerana Dato' NC UMP datang ke blok saya untuk bersama2 kami dalam misi menghabiskan durian2 felda..hehehe...



tengah kopek durian sebaik sahaja 10 min kami tiba





gotong-royong bersama penduduk blok 12 Felda
Lepar Hilir 3...


ni JONY..beruk peliharaan family group kami ditempatkan...



adik ni nama atiqah,memang peramah..pandai panjat pokok lagi..hehehe...




ni blok 12 bahagian 2..blok ni nak student perempuan blok kami kerana mereka tidak menerima student perempuan..hehehe..macam2 la makcik2 ni...



i like dis pak cik...bersemangat jadi cameraman sebaik sahaja kami tiba...cayya la pak cik!!!!!!




hero2 UMP sedang menunjukkan kebolehan mengopek durian....


ketibaan Dato' NC UMP...Ahlan wasahlan Dato'....



tangan dihulur,salam disambut,ukhuwwah terjalin,kerjasama terpatri...



pesta durian KHIDMAT KOMUNITI MINDS '09...


Makan banyak2..nati dah balik UMP dah xde dah...



ni ler hasil2 pesta durian kami..tapi ok la..kami dah kemaskan sebelum balik...


p/s:Terima kasih diucapkan kepada semua penduduk blok 12 bahagian 1 Felda Lepar Hilir 3 atas kesudian anda menerima kami..syukran juga untuk family adik atiqah...huhu..sayang kamu semua!!!!

0 comments: