22 September 2009

-Juadah RAYA 09-


1 SYAWAL





ulasan:Menu wajib yang ummi sediakan setiap kali raya.Satu hidangan sahaja sebab family kami perlu bergerak menziarahi saudara-mara pada raya pertama.So,takde orang g umah masa nie..





2 SYAWAL









ulasan:Usaha saya la tuu yang membolehkan kuah kacang ni terhasil,yee laa,nak wat lontong tak reti dan rumit,so,tolong yang patut2 dah lerrr..






3 SYAWAL





ulasan:Menu ni terpaksa dibuat semula pada hari ini kerana mendapat permintaan ramai..





4 SYAWAL


mee kari


ulasan:ni permintaan saya,sebab terliur sangat nak makan masa duk UMP,so,balik ni mitak ummi wat..besttt oiii...






5 SYAWAL




hang out nga kawan2 sehingga 7 SYAWAL..



ulasan:start ni,dah tak lekat kat umah daa..keluar jalan2 nga member2..


notakakiku1:sajer jer nak wat terliur sape2 yang baca blog ni dan tengah puasa enam a.k.a ganti puasa..wakakak (jahat punya olang ka..)

notakakiku2:kredit tuk Mr.Google,ye laa..xsempat snap pic sebenar sebab mana leh kamera kesayangan masuk dapur...cayang oii...

3 comments:

Norashikin Abdullah said...

whoa..sedapnya..nape x jmput pi umah

haniff said...

Salam..wahh..byknyer juadah..

leh la tolong ajarkan nnt nie..hehe

apapun "Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin"

bisikan hati said...

to ekien:hehehe..kalu ekien gtaw nk datang umah bleh jerr wat ag sedap2..special punya...

to haniff:bleh jer nk suh ajarkan..ajarkan cara nk makan yerr..hahaha....nk wat xreti ag la..mkn dh expert dah..