17 October 2009

::Open House Sir FAIRUZ::

Tersebutlah alkisah,disebuah penempatan di Gambang,Pahang,pada petang dinihari Jumaat lepas,aku dan group BCS first year konvoi ke rumah sir fairuz setelah mendapat jemputan untuk menghadirinya.(yee laa,takkan datang tanpa diundang kott).Empat buah kereta semuanya..huhu..kitorang janji kat petronas,namun masalah teknikal melanda,maka kereta aku yang paling lambat..huhu..naseb korang la tunggu..huhu...




Awal2 tu sumer perjalanan smooth jerr,tiba2 salah satu ker
eta geng kitorang jadi gini.....camne yeerrrr????




GINI LAAAAA.....


















BERHASILNYA DISINI.............








SELESAI2 DULU....












Seterusnya,meneruskan perjalanan kami ke rumah sir.....disini bermulaaaaaa.....(berapa banyak kali nak mula daaaa..?)




JUADAH YANG DIHIDANGKAN BUAT KAMI....




SEBAHAGIAN KAMI YANG HADIR...




SIR FAIRUZ YANG SPORTING.....
(JANGAN LUPA YERR NO PRESENT FOR GROUP PROJECT)





AKSI2 KESENGALAN KAMI YANG MELAMPAU....





Masa nak balik tu,rasa agak cuak sebab syuk (our leader) tak bagi kitorang balik ag sebab kena tunggu satu kete ag,risau katanya..aku pun tunggu jer laa..yee laa..ketua kita kan..kalu derhaka kan,dosa lak..kuikuikui...balik dalam kul 11 malam gitu..sian sir kami ganggu dia..haha..tu la..sape suh jemput...huhu..bab2 makan ni cepat jerr..haha...





notakakiku1:Thanks tuk sumer yang join time tu,beri satu pengalaman berharga....apa yang berlaku itu adalah kenangan tuk sem ini..


notakakiku2:Maaf sebab ada yang tunggu lama post ini dan tak banyak cerita tuk dipaparkan,i'm quite busy rite now daaa....


notakakiku3:Moga2 ukhuwwah ini kekal buat selamanya...sape2 nak pic ari tu,habaqla kat cheq yerrr...


notakakiku4:kepada ayu,mai,dilah,wawa,dan ramlah..janji tuk korang telah ditunaikan..pic2 ni sumer dah masuk...anggaplah ni juga blog kamu..hahaahaaha...


0 comments: