01 October 2009

-selamat hari lahir-





Teristimewa buat ayah tersayang,SELAMAT HARI LAHIR....

tiada kata mampu diucapkan atas segala-galanya....

semoga panjang umur...(nati leh tengok orang kawen,aisshh..gatai nihh)..

semoga dimurahkan rezeki...(jangan lupa salurkan separuh kat orang yerr..)....

semoga bertambah hensem..(eehheemmmm...jangan main2..)...

semoga dengan bertambah usia,maka bertambahlah amalan dan iman ayah...

hadiah untuk tahun ini ialah result final first sem ni yer...(takde duit nak beli hadiahla)..

ayah.jangan lupa hadiah birthday untuk orang yer lagi seminggu...
(nak spek baru taw,murah jer tahun ni)...


bangga sekali orang sebab semua orang yang melihat akan kata muka kita sebijik....
orang banyak mewarisi gen ayah...

papepun yang berlaku...I LOVE U....






notakakiku1:.Lambat wish sebab takde masa tuk post,simpan dalam draft jer tuk abadikan 1 oktober buat ayah..........

notakakiku2:takleh nak upload foto ayah atas sebab keselamatan dan ........

notakakiku3:orang=saya,ana,aku

1 comments:

haniff said...

Semoga segalanya dipermudahkan utk kamu sekeluarga...

hanya dgn doa yg mampu sy kongsikan ye..huhu

Ya Allah,
berkatilah perjalanan keluarga kenalanku ini..
peliharalah keselamatan mereka...
murahkan rezki perjalanan hidup mereka...
kepadaMU kami berserah diri...
kepadaMU kami kembali...
kepadaMU kami mengajukan perkara dan...
kepadaMU kami mengajukan tuntutan...
ampunkan dosa kenalan2 dan keluarga mereka..
Baik yang telah mereka lakukan
mahupun yang akan mereka lakukan

Sesungguhnya Engkaulah Maha Pengampun dan Maha Mengetahui bagi tiap2 sesuatu…

Aminn…amin Ya Allah…
------------
apapun diucapkan selamat hari lahir utk ayah awk..hehe..

ceria2 slalu...