16 February 2010

Aman is the 1st! Let's wish!

-Bermula dengan kad jemputan mereka..segalanya bermula.-




-akhirnya bersatu..uniknya,krew sesama krew.-
(kredit tuk syawal,syukran!!!)




Candid dari mereka...















-sebahagian krew muslimat iLuvislam yang hadir.-



-segalanya indah-
(kredit tuk kak fizah,thanks)



~SELAMAT PENGANTIN BARU~

_SEMOGA PERKAHWINAN YANG DIBINA DIREDHAI DAN BERKEKALAN SAMPAI SYURGA_


barakah3.jpg



notakakiku1:asiff jiddan to our mr.pres..copy paste tajuk post dari thread forum iLuvislam.com.hehehe..

notakakiku2:saya sayang kalian semua...semoga ada lagi pertemuan antara kita...

notakakiku3:menunggu nasi minyak krew2 lain..cepat2 la yerrr....

5 comments:

Suhana Amirul said...

Assalamu'alaikum~

Amboi~! Cemburu deh melihat pasangan yang telah selamat diijabkabulkan. Hehehe.

Ehem~ Akak, buat gapo nak tunggu walimah krew lain? Akak nya plak bila ni? :D

btw,
suka lagu nih,

^_____________^

ahmad safuan said...

Salam..wah posting pasal perkahwinan pula..

Alhamdulillah "perkahwinan itu menutup 1000 pintu kemaksiatan" - moga dapat dijadikan iktibar kepada remaja-remaja couple disana (supaya dibukakan pintu hati utk mendirikan masjid,amin ya rabb)

Kenapa tajuk posting nie "aman the 1st" ?
qeela yg 2nd? meriah btl krew iluvislam...
sambil-sambil berdakwah dapat juga mengeratkan siltulrhm dan ukhuwah...

Tahniah moga sukses2 selalu buat pasangan,moga dikurniakan kebahagiaan didunia dan akhirat..

bisikan hati said...

to suhana @ ya_habibi:

ngeh3...doakan sahaja kebahagiaan mereka..

huhu..akak tunggu su kawen dulu la,kumpul duit bkn nak kawen akak tapi nk ikut rombongan ke sabah bah..

lagu dah ditukar..sekian,terima kasih..hehehe..
rindu sama kamu..rindu nak jupe kamu lagi..



to akh safuan:

post semata2 tuk krew2 yang tak dapat hadir walimah mereka,diorang nak tengok pic2nya..huhu..

insyaALLAH,moga ada manfaatnya post ini..kawen muda mengelakkan maksiat & bertambah berkat..
(sila minta petua nga abg aman & kak quya..krik2)

kan dah kata itu salah satu tajuk forum kat iluvislam,takde idea nak letak tajuk lain..hehehe..maaf mr.pres..

qeela xmungkin jadi 2nd laa..top 10 pun belum tentu masuk list..hehehe

Alhamdulillah,sangat2 meriah..sangat2 gembira dapat berukhuwwah nga mereka...recharge balik semangat melalui mereka..
kata2 semangat,dorongan n nasihat yg berterusan dari akak2,abg2 n adik2 iluvislam byk membantu diri ini..

btw,akh bila lak hari langsungnya?hehehe..

Akh Ahmad Safuan ibn. Abdul Razak said...

mumtaz.. sekarang mmg tgh musim mendirikan masjid erk.. alhamdulillah,jalankan tuntntn agama..

huhu..insyallah,setiap jodoh itukan Allah s.w.t. mmg sudh tentukan utk kita,cuma waktu bila,siapa,dan dimana ketemuan..serahkan padaNYA..

Ana,inshallah akan cuba mjalankan tuntutan agama sebaik sahaja habis li dan perolehi pekerjaan..cuma siapa gerangannya itulah yg mjadi persoalan,MOga dikurniakan Allah,insan yg baik utk dunia dan akhirat.. doa ajalah ye..doakan ana juga..syukran..

bisikan hati said...

to akh safuan

insyaALLAH..semoga dipermudahkan...amin.