20 June 2012

[PSM2] She Won 1st Prize,Congrates!!!

Assalamualaikum....

Wah....banyak la pulak draft entry bulan ni kan...tapi takper..nah update dan publish yang ini dulu. Pada 18 Jun,karnival PSM 2 telah diadakan untuk pelajar-pelajar tahun akhir maka seperti biasa 19 Jun pula diadakan satu event untuk meraikan top 20 PSM2 terbaik....


Alkisahnya....minah ni menang oiii.......tengokkk....dia menang...bangga tak..bangga tak....minah ni antara sekalian partner2 aku buat keje2 gila sepanjang tiga tahun ni.Tinggal 3P ni jer lagi kalau nak buat onar kat ump nie....sape tak bangga oiii... Mafia menang PSM sesi 2011/2012 k!!Memang mafia la kaw...


Ni supervisor yang tengah mamai sebab mabuk durian..cepat2 datang bila dapat tahu menang 1st prize kan....syukeww la tu....


Ni labu saya......tengok...dia nangissss masa terima hadiaaahhh....sebab dia tak percayaaa.....tapi dah rezeki kan....terima la weiii.....paperbag NOKIAAAA....haaa.....




Masa ni diumumkan pemenang.....hehe..sori weh....aku tengah kalut kat kk4 masa ni...lepas dia naik bergambar tu baru aku tiba dalam astaka ni...masa ni..dia nangissssss peluk makcik BCS kami......"makcik,saya menang...makcik,saya menang.",she said!!





Hahaha....ni masa selepas sesi2 bergambar tuh...ni sesi sama2 kami jer..masa ni nangis lagi..peluk aku beria...sebab tak caya kan...habis lencun tudung aku....sepanjang hari tu dia duk cakap kat aku dia rasa rendah diri sebab semua orang tepi2 booth dia ada pakai ipad la,tab la,device la....tapi tengok.....ko pakai ZOO pun menang oiiii...rezeki kan....nway...aku suka gambar nie...hehe..last kott kena peluk,lepas ni dia dah kuar UMP dah..



Kesimpulannya......weh...tahniah sebab dapat kalahkan semua orang......SE memang da bomb!!!Kenangan terindah sebelum habis degree....




*Heyy...awak tu...saya tahu awak jeles kan kawan saya ni menang,kan2....??Hehe...takperla awak..tu kan rezeki dia..rezeki awak celah lain...takyah nak risau2 sangatlah...mesti markah awak lagi OK...so..chill!!

*Hahaha...nak gelak bila tengok gegurl kacaks saya duk mengumpat sal saya seharian 19 Jun tu...heee..saya meraikan kawan saya la dapat present depan industri...bukan packing2 nak balik bagai..packing gak..tapi packing ke kolej lain jer..

*Memang entry ini rushing...sebab nak suh entry ni naik dulu sebelum si Mafia aku tu update blog dia...wowww...gigih mata aku duk menaip entry ko ni sebagai hadiah tuk ko.....esok pepagi lagi ad CTFL setelah berhempas pulas berpindah ke KK4...hoiii..belanja aku!!!Samsung Corby pun takperr.. ;p



katahatiku1: Deep inside in my heart,uiksss...tahniah.....aku tak pandai la nak wish manja2 depan2...terima dalam blog jer la aeee..nak tenang2kan masa ko nangis pun aku tak reti wehh...
katahatiku2: Mari fokus untuk CTFL dan 3P pula....perjalanan menadah ilmu masih berterusan..




2 comments:

lilihana said...

hihihihi...;p peace no war yowww!! mana ler kami taw ingat awok da bgalok nk balik..;p ;p ;p

cikmamal said...

wooww!! tahniahh2! kemah keming la! hehe

tahniah kepada korang sumer! ;)
good luck ngn 3p n lain2 tuu..
hehe

=)