31 January 2013

Counting the days....lagi seminggu daa....

Assalamualaikum....

Lama sudaa tidak mencoret di sini..haha..sebab ada dua lagi blog private..keep updating there for another mission..haha...

Pejam celik pejam celik dah habis rupanya sem akhir ini.huhu..kejap pulak rasanya. Akan praktikal bulan 2 nanti dan kerja seterusnya konvo pada bulan 9/10 tahun ni..how time flies so fast.

Tapi masih lagi berada di UMP meniti sisa-sisa terakhir,mengutip memori-memori tersisa yang ada. Ada lebih kurang tidak kurang dari  seminggu lagi untuk berada disini.

Lagi seminggu jer untuk menyampah tengok muka nenes sari,ayumafia,macik,hawa....haha..menyampah tak tahan tu Lagi seminggu jer untuk borak-borak setiap malam dengan mereka.Lagi seminggu jer untuk menapak ke pasar malam sekitar kuantan dengan nenes sari.Lagi seminggu jer untuk main masak-masak kat bilik.Lagi seminggu jer nak ulang alik kk3 dan kk4.Bilikku bilikmu.Bilikmu bilikku. Lagi seminggu jer nak download best-best kat ump.Lagi seminggu jer nak bertemu muka dengan mereka.

Tapi saya yakin,tempoh seminggu inilah yang paling dirindui.Sangat rindu nanti.Walau suka bahan-membahan,walau menyampah.Tapi mesti rindu.

Banyak memori dan kenangan bersama mereka selama 3 tahun ini.Sama-sama belajar menjadi dewasa.
I love u,friends~!!


hanya gambar permusafiran ke Johor...


katahatiku1: Tetiba rasa penat hati dan otak...benci bila ada mesej-mesej negatif masuk dalam inbox hp..DELETED.
katahatiku2: Ya ALLAH, redhakan aku atas segala aturan dan takdirmu.
katahatiku3: Menghabiskan waktu di FKASA dan PSM 3....muahaha...nak muntah rasanya.




1 comments:

muhammad naim Abdullah said...

^_^

http://pemudattbc.blogspot.com/2013/02/hidup-ini-adalah-ujian.html