10 April 2013

Ohh...Hlovate

Assalamualaikum...

Mari gelak dan senyum seround dua dulu...muahaha.

Dalam tengah-tengah develope sistem ni, bila rasa stress dan bosan menghadap coding, aku buka email-email lama.Giler oldschool ok.

Dalam banyak-banyak email tu,tertarik dengan email hlovate.Huwaa..serius, aku pernah email dia dulu weii, masa mula-mula belajar buat e-mail dan e-mail orang. Pandai e-mail jer la, chat tak tahu pun masa tu.Lambat kan aku belajar. Habis SPM baru buat, tu pun sebab nak isi borang UPU, kena ada e-mail.wakaka.

Masa tu jugak belajar e-mail-email ni.Antara orang pertama aku e-mail ialah Hlovate.Alaaa,penulis novel misteri tu.HAHAHA.

Mari gelak besar.Tak matang betul e-mail aku.Rasa malu + segan.HAHA.Tapi tu dulu la..(eh,sekarang ko matang ke?)

Rasa happy,bangga, segan semua ada la bila penulis novel reply e-mail.Eh..rasa nak jerit dan bagitahu satu dunia.Apa ntah aku gilakan dia tak tahu la.Dulu kan, biasala budak-budak sekolah.Semua benda excited.Dulu aku assume dia perempuan,so,keseganan itu tidak dipedulikan.

Tapi bila dah dewasa ni,aku rasa Hlovate tu lelaki.muahaha.Rasa setepek malu bila tengok gelagat aku dulu.Mesti dia rasa annoying la budak perempuan ni.Manjang nak e-mail aku.HAHAHA.

HAHAHA...salam perkenalan tu ok.Perkenalan la sangat.Menci aku dengan ayat-ayat aku dulu.

Bukti weeii..bukti dia reply e-mail...2008 tuhh...tengok bebaik..buka bijik-bijik mata tuh.....aku malu tapi tahan jer ni..haha


*Arghh...habis satu entry bagi mengisi kebosanan aku.Sorry la lepas blog tukar baju,malas pulak nak decorate hiasan-hiasan tepi ni.Tunggu aku rajin arr.

Latest update on 27 April 2013 : Yaa..Hlovate itu perempuan.Cuma identiti masih misteri.*gigih kan aku cari kepastian.

katahatiku1 : Ehh..sorry la hlovate, aku memang guna title tu nama ko senang orang trace ko terus up trafik blog ni.Haha.Tak ikhlas kott.
katahatiku2 : Ehh..tetiba tiada motif la pulak entry kali ni..lantak la..aku bosan menghadap keje ni weei..


2 comments:

uci ulala said...

hlovate ni perempuan :)

Shaefar Naressa said...

apa email hlo eh?