22 May 2013

On Site

Assalamualaikum & Good Day!

Currently not around at Cyberjaya.Missing the great Cyber.hehe.Bermula semalam dan mungkin sehingga 10 hari kemudian,akan berada di PWTC.Visit client site for user requirement study.

Masuk meeting,keluar meeting,tukar flowchart,translate term, faham existing system dan develope system.Fuhh penat.Eh,Ananth la penat.Aku tak pun.HAHAHA.



Ohh ya..fb already deactivated again.Haha.Kat sini,no social network okay.YM pun takleh bukak Even ERP Resolv pun takleh buka.So,papehal,mesej hp atau email sahaja.Bajet orang nak cari kau.


p/s: Ehh..whassap dan tumblr pun takleh login.cisss.Aku tak kesah fb takleh bukak.aku kesah kalau tumblr takleh login.Haiyyaa..

katahatiku1 : Bosan tengah tunggu database existing system.Mari update blog dulu lah.Satu-satunya benda yang tak diblock.



1 comments:

muhammad naim Abdullah said...

kan ada cara nak unlock ..akak xmau try ke? hehe