31 December 2017

Nota

Kita semua ada pandangan masing-masing, kita ada luahan dan pendapat yang berbeza kerana takdir kehidupan kita semua berbeza.Oleh itu aku tak pernah berharap  dan mengharapkan  semua setuju dengan pandangan/review aku. Ada mata, ada hati, ada akal,fikir-fikirlah sendiri.

You don't need to love me. You don't need to like me. But you will respect me.Respect is enough for me!

06 April 2017

Shampoo Santan-New remedy

Hi...Assalamualaikum semua

Kali ni nak bercerita pasal shampoo santan yang tengah hangat di pasaran sekarang.

Shampoo santan ni homemade punya yer,almaklumlah aku memang suka homemade since aku ni sensitif sikit bab-bab bahan kimia sebab nanti kulit jadi gatal-gatal dan merah-merah.

Untuk pengetahuan,shampoo santan ni asalnya aku beli sebab nak kurangkan rambut gugur,Ya Allah,keguguran rambut aku sangat teruk ok,pastu macam rasa ok sikit,aku mula lah jual.

Guys,kalau teringin nak cuba shampoo santan ni atau nak sembang-sembang,mehla whatssap: 019 452 4091.Tak paksa suruh beli dan pakai eh.Aku ajak jer,kalau nak,jom,kalau taknak pun takpe.

Shampoo ni tak bau santan pun ok,bau oren dan wangi sahaja.Dengan hanya RM29 sebotol,tahan untuk dua bulan jika pakai dua hari sekali (Gilaaa kau nak pakai shampoo hari-hari..haha..tapi boleh jer)

Homemade shampoo santan,pakar rawatan rambut anda

Antara bahan-bahan semulajadi dalam homemade shampoo santan


Whatssap for shampoo santan : 019 452 4091

04 April 2017

Menulis kembali

Hi,Assalamualaikum..

Hello..hello readers,ewaah.dah lama tak menulis.Macam rasa dah mula nak menulis semula.
Banyak nak cerita,banyak jugak nak meluah,tapi satu-satu lah.

Currently,sedang bekerja dengan jayanya.haha..jaya sangat.
Cita-cita nak buka resort belum terkubur lagi ni.

19 February 2017

Happy Birthday,Persis!

Assalamualaikum...

Happy Birthday PERSIS

The place where I know myself better
The place where I grown up since teenager until now
The place where I can be myself,the real whom I am,without fake
The place where I can express my feeling without tear
The place where I know they love each others unlimited
The place where no one judge me,either I'm in bad or good times
The place where I'm having many supporters,followers
The place where I can develope myself,my identity with confident
The place where I have been trained before to speak in front
The place where I can't see any regrets at all
The place where I'm comfort enough
The place where I realised they are my real reflection of me
The place where I'm know they try to understand of each single of our difficulties
The place where I'm free to choose my best choices without complaint
The place where I learn a lot of things about the power of love,human,relationship and life
The place where I build my self-esteem
The place where I can feel the love of the life from the heart
The place where I can only see the positive vibes
The place where I'm believe I'm the best version of me
The place where I need to be the best person everyday
The place where I know I'm the one and only their 'Qielafairy'
The place where I'm missing the most

Selamat Ulang Tahun ke9 Penubuhan Persis
Semoga terus kuat dan gagah bertahan



Kat bawah ni semua screenshot dari facebook